top of page
FIL-Backdrop.png
jon41347

Påmeldingen øker jevnt - snart halvveis!

På samme tid i fjor hadde vi rundt 100 påmeldte lag. Nå, over sju måneder unna Sommerens vakreste eventyr teller vi opp 125 lag og er snart halvveis til de 300 lagene vi har kapasitet til.

Så hvorfor melder lag seg på til Fjellhammer Cup? Med litt framsnakk av seg selv vil vi legge fokus på fem ting som gjør oss attraktive, både for tilreisende- og lokale lag.


1: VI ER SENTRALE

Fjellhammer Cup spilles i Lørenskog kommune som er Oslos nærmeste nabo i nord. Hit kommer du deg med fly til Norges hovedflyplass, Gardermoen, med tog til Oslo Sentralstasjon eller båt til Vippetangen eller Hjortneskaien. Her står vår samarbeidspartner Jenssen Turbuss klar til å kjøre deg de 20 minuttene det tar fra alle disse stedene og til Fjellhammer Cup. Tenk å gå på flyet i Bergen, Trondheim eller Stavanger og være fremme hvor dere skal overnatte under to timer etter avreise :)


2: VI ER INTIME

Lørenskog er en fantastisk kommune for idrett, og vi disponerer hele 16 spilleflater innenfor kun fem minutter med buss eller bil. På hovedarenaen ved Fjellhamar Arena (2 flater) er det kun et steinkast til Fjellhamarhallen (3 flater) og tre minutter gåtur til Lørenskoghallen (2 flater). Med vårt X-kort gis det fri bruk av turneringsbussen som går hvert 15. minutt til idrettshaller og overnattingssteder vi benytter. Overnattingsstedene, om det er skole eller hotell, ligger i tilknytning til turneringen og har samme korte avstand.


3: VI ER MODERNE

Fjellhammer Cup er stolte av å være en del av Lørenskog kommune. De fleste idrettshallene og skolene vi benytter er helt ny eller pusset opp og oppgradert de senere år. Fjellhamar Skole er Norges største og nyeste skole, og her får inntil 70 lag sin base. Her har dere en fantastisk boltreplass for både unge og eldre. Det skjer alltid noe underveis i Fjellhammer Cup, enten fra utescenen ved Fjellhamarhallen eller ved våre samarbeidspartnere sine stand.


4: VI ER SOSIALE

Om du ikke var på Åpningsshowet i 2024 så kan du få en smakebit ved å se videoen under. 1500 barn, unge og voksne fikk et forrykende live-show fra noen av Norges største artister. Neste år topper vi opplevelsen. Følg med for spennende nyheter fremover.


Vann-disco for de yngste er en stor suksess. I Fjellhamar Bad (i Arenaen) samlet 200 barn og unge seg til live DJ og mye moro. De over 20 år drar på Leaders Party.


I 2025 skal vi endelig få tid til å invitere til Showkamper hvor spillere på tvers av kjønn og lag settes sammen til et grønt- og et gult lag. Lagene ledes av våre trenere fra Rema 1000 ligaen, og det er stor prestisje om hvilken trener som får det beste ut av sitt lag :)


5: VI ER GOD PÅ SPORT

Selv om turneringen har en klar og tydelig sosial profil er det stas å vinne finalen, uansett om en går til A- eller B-sluttspill. For Fjellhammer Cup har ingen nivåinndeling, men tror at lagets trenere er sitt ansvar bevisst på å skape gode rammer for alle deltakende spillere. Når en kommer til sluttspill vil nivåene jamnes ut og en får tette og spennende kamper mot lag en sjelden eller aldri møter. Fjellhammer Cup er en internasjonal turnering og har over tiden hatt lag fra hele Skandinavia.

Ikke vent med å melde dere på. Har dere vært med før vet dere hvor gøy det er, og er det første gangen så kommer dere til å skape minner for livet under Sommerens vakreste eventyr!



70 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page